När vi närmar oss jul

Så var det plötsligt snart jul igen. I år blir det en kall jul hemma i Sverige. Men snön lyser med sin frånvaro.
 
Var och varannan dag kommer det upp notiser på Facebook om vad jag gjorde för ett år sedan. Nästan varje gång är det bilder från min tid på barnhemmet som kommer upp. Svårt att tro att jag nu varit hemma längre tid än jag varit iväg. Men så är det. Även om jag längtar tillbaka går tiden fort här hemma med, speciellt nu inför julen. Imorgon är det julavslutning och sen har jag jullov. Från vad undrar ni säkert då jag ju som vanligt inte varit så bra på att uppdatera bloggen... Iallafall är det så att jag läser till gymnasieingenjör inom design och produktutveckling vid Hässleholms Tekniska Skola. En utbildning på bara ett år så förhoppningsvis kan jag börja jobba redan till sommaren om jag känner för det. Men mer om utbildningen en annan gång, har dock haft en väldigt rolig termin där jag lärt mig mycket nytt och främst fått många nya vänner.
 
 
Ramen som inhandlades för två år sedan och som stått på rummet sen jag kom hem från Asien blev i fredags äntligen fylld med bilder från resan.
 
Nu i december har det som vanligt för min del gått luciatåg. Det ovanliga var att det i år blev JAG som var lucia! Väldigt roligt även om jag var nära att svimma två gånger... Men lucia är verkligen en av mina favorittraditioner och när man har stearin i håret vet man att julen närmar sig.
 
Lucia <3
 
Igår var det dags att klä granen och idag slog jag in mina sista julklappar, så skönt att ha det fixat. För några dagar sen kom min julklapp till mig själv - en SONY xperia XZ. Om ni känner mig vet ni hur mycket jag klagat på min gamla. Tänkte skaffa en ny innan studenten (för 1.5 år sedan) men tyckte inte det var lönt innan resan. Och efter några dagars användande av den nya mobilen kan jag inte vara annat än nöjd.
 
Årets julklappar :D
 
Den gamla till vänster och den nya till höger. Lite skillnad i storleken.
 
Granen är klädd :)
 
Jul jul strålande jul
 
Fint :)
 
Då var det allt för denna gång, hoppas vi hörs snart igen och om jag inte skriver något innan dess-
GOD JUL!!
 
PS. Om ni undrar om det inte är någon ny resa på gång så kan jag meddela att jag snart ska iväg på en liten resa - vart får ni höra senare ;)