Phi Phi Island

Nu har jag och Louise lamnat Phuket och var trygga hamn och befinner oss pa resande fot. Just nu befinner vi oss pa vackra Phi Phi Island.
 
Vid 09:30 pa tisdagen (den 27:e) blev vi upphamtade av taxin och korda till hamnen. Efter en timmes vantan avgick baten mot Phi Phi. Efter ca tva timmar var vi framme och da vantade var forsta uppgift - namligen att skaffa boende till oss. Efter en god lunch pa Annas restaurang bestamde vi oss for att aka till Rantee Beach som ar mindre turistigt. Batturen dit var inte den roligaste - da vagarna var strora men vi kom fram och bade jag och Louise madde bra.
 
Pa vag mot Phi Phi Island.
 
Var bungalow pa Rantee Beach.
 
Utsikten fran verandan.
 
Rantee Beach.
 
En till strandbild.
 
Vi hade en lugn kvall och passade pa att skypa med vara kompisar Amelia och Eleni i London. Vi at aven goda sandwichar pa hotellets restaurang.
 
Igar vaknade vi till ett valdigt lugn. Inte manga manniskor pa denna strand. Sa vi njot pa stranden av lugnet och passade pa att sola och bada lite. Men plotsligt blev Louise helt blot! Detta da vattnet steg. Detta skede flera ganger sa till slut var stranden inte sa bred langre. Da hande aven nagot annat som storde lugnet. Forst kom en speedboat, sen en till och annu en. Nu forstod vi varfor restaurangen var sa stor! Manga batar pa utflykt at sin lunch har! Sa vi passade pa att ga till var bungalow och ata lite nudlar. 
 
Dareftar begav vi oss av mot utsiktsplatserna. Nu var det bra att ha Hans promenader i bagaget da det var valdigt mycket uppfor i borjan. Men utsikten var vart promenaden! Det var en jattefin utsikt over on och Ton Sai (dar vi kom in med baten). Vi gick till tva av de tre utsiktsplatserna och kande att det rackte. Men om ni ar har rekommenderar jag er att ga och kolla utsikten!!
 
:D
 
Skal! Jag hade gjort mig fortjant av en cola efter promenaden.
 
Har ar jag igen.
 
Utsikt.
 
Pa kvallen at vi pa en av de andra restaurangerna och jag at en valdigt god spagetti bolognese. Sedan blev det en lugn kvall med kortspel da det regnade.
 
Idag gick flyttlastet till Long Beach. Lite mer folk men riktigt fint. Efter att ha letat upp ett boende och antligen blivit av med ryggsacken (som vager alldeles for mycket) la vi oss och njot pa stranden. Sa klart vatten har. Vi snorklade aven lite och har finns nagra fiskar att kolla pa. 
Dagens boende.
 
Long Beach.
 
Glass!
 
Inte svart att trivas har!!
 
Som sagt...
 
<3
 
Vi pratade med tva trevliga tjejer fran Osterrike som vi tankt traffa och ata middag med i Ton Sai. Dock tar det 30 min att ga och det var sa fint har. Darfor forstokte vi ringa och stalla in, men gick inte. Vi ringde aven hotellet men de pratade ingen engelska och la pa... Men hoppas de fick en bra kvall anda da vi inte kunde na dem. Jag och Louise hae det valdigt mysigt med middag vis stranden.
 
Imorgon vantar en battur bland annat till stranden dar filmen the Beach spelades in. Sen stannar vi en natt till har och sedan bar det av till Railay. Inte enligt planerna men blivit tipsade om denna on, sa vi ska dit. Nu ska jag vara lite social igen da jag sitter pa ett internetcafe och skriver.
 
Vi hors forhoppningsvis snart igen!
 
Kramar