Stockholm!

Nu är semestern igång på riktigt, men innan semestern började tjuvstartade jag med en långhelg - så fredagen den 5:e juli bar det av till Stockholm! Detta för att träffa bästa Moa och Tora som jag jobbade som volontär med på barnhemmet. Vi har setts nästan varje sommar sedan dess och nu var det dags igen! :D
 
Jag och Tora tog bussen upp tillsammans från Jönköping till Stockholm där vi mötte Moa! Kan knappt förstå att det var ett år sedan vi träffades! Även den gången var det VM i fotboll samtidigt som vår träff.
 
Efter att ha lämnat av våra väskor blev det en favorit i repris sedan förra året - en pizza på restaurangen runt hörnet ;) Så gott och mysigt att sitta och prata om gamla minnen och om allt som hänt sedan sist.
 
 
 
 
På lördagen hade vi en lugn morgon med picknick frukost innan vi begav oss ut i Stockholm. Lite shopping, glass och många steg blev det. Så vi hann gå ganska långt den dagen. Lunchen köpte vi med oss från Max och åt i kungsträdgården.
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen gick vi till Gröna Lund och åkte deras slänggunga som är ca 120m upp. Därefter kollade vi på Sommarkrysset och för några observanta kanske ni såg några bekanta ansikten i TV-rutan ;)
 
 
 
 
 
 
På söndagen hade vi ännu en mysig frukost innan vi begav oss ut i Stockholm en kort runda. Sedan var det dags för oss tre att splittras och åka åt olika håll... Alltid lika roligt att få träffa dem <3
 
 
 
Tack för denna gången tjejer <3
 
Kramar