Fårabäck <3

Jag fick ledig från campingen 21-23 juli och passade då på att vara i familjens sommarstuga i Fårabäck. Är där alldeles för ofta men vill inte åka därifrån när jag väl är där <2
 
Jag och min syster sov i stugan två nätter och mamma gjorde oss sällskap den första natten. På vägen stannade vi och letade hallon, hittade faktiskt en del vilket var väldigt gott! Det smakar alltid som godast när man plockar det direkt :)
 
Goda vilda hallon
 
Vilse i skogen vandrar man omkring.
 
Kunde inte låta bli att plocka lite blommor ;)
 
Hallon!
 
Framme i stugan fixade vi det mest nödvändiga innan solstolarna och böckerna kom fram. Sedan spenderades resten av dagen med John Greens bok "Katherine Teorin". Jag tog även mina första dopp i havet i Sverige för i år. Förra gången var det i USA. I Sverige hade jag bara badat i sjöar så det var dags :)
 
Bryggan vi badar vid :)
 
Så vackert och fridfullt här.
 
Mina nya solglasögon som jag köpte på kiviksmarknad.
 
Då vi ville göra det så enkelt som möjligt för oss bestod lunchen av korv och bröd. Kvällsmaten bestod därefter av färdiglagad lasagne, ibland är det okej att vara lat.
 
Obligatorisk matbild :P
 
Fina blommor i fint ljus.
 
Vi gjorde inte så många knop under fredagen utom att jag läste ut "Katherine Teorin" och påbörjade "Ingen andra chans" av Halan Coben. Det blev även flera dopp i havet under dagen och jag kunde äntligen bättre å brännan lite. På kvällen grillade vi på en engångsgrill och trors de inte jättebra oddsen lyckades min syster galant med köttet. En härligt, avklopplande och lugn dag.
 
Måste vänka mig vid de nya solglasögonen.
 
<3
 
Lördagen var min sista lediga dag (hade ju bara tre så gick snabbt...) och jag bara njöt av sol, bad och att umgås med min syster. Är inte alltid så lätt att få tid att träffas. Kan ju konstatera att jag valt rätt dagar att vara ledig då det var riktigt bra väder och de hade fullt upp på campingen. Själv hade jag det väldig lugnt ;) Läste ut "Ingen andra chans" och tycker det var en väldigt bra där allt man tror sig veta aldrig stämmer. När även den boken var utläst tog jag min en tupplur i solstolen.
 
Lite vissen midsommarstång men här firade jag alltid midsommar när jag var liten.
 
En sån härlig kväll. Även Sverige kan leverera!
 
 
 
Min fina syster <3
Det här med att posera på bilder har man ju tränat lite på nu :P
 
Vacker kväll!
 
 
Men sen var semester slut och det var dags att börja jobba igen på söndagen. Men man får njuta så länge det varar.
 
Ta hand om er!
Kramar