Midsommar och blommor i håret

Midsommar 2019 firades traditionsenligt (för andra året) hos min syster och Stefan i Bjärred! Och vilken midsommar det blev :D
 
Jag mötte upp Robin i Lund på torsdagen direkt efter han landat efter jobbresan till Japan. Så tillsammans åkte vi hem till Lovisa och Stefan. Där hade vi en riktigt mysig och trevlig middag med en massa räkor! Sedan hjälpte vi till att ordna lite saker till dagen efter.
  
 
 
 På midsommardagen åt vi en god frukost innan det var dags att börja fixa med maten, dukningen och det viktigaste av allt - kransarna!
 
 
 
 
 
Strax efter ett drog det igång på riktigt när gästerna började trilla in. Hela 22 vuxna och 7 barn tror jag att vi var :D Först var det mingel, fördrink och snack som gällde innan vi började äta. Det kom lite regn men inte mer än att vi kunde sitta kvar ute (även om vi satt under paraply några minuter). 
 
 
 
 
 
 
 
När vi var mätta och belåtna delades vi in i lag och det var dags för tävlingar! Vi gjorde allt från grod-stafett och pilkastning till kubbstaffet och flera andra roliga tävlingar. Tyvärr vann inte mitt lag så vi får ta revansch nästa år ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och självklart tog vi en gruppbild på hela gänget!!
 
 
Senare på kvällen så åts det även grillat och vi åt en massa kladdkaka, glass och jordgubbar!
 
 
 
Så midsommaren blev riktigt lyckad! Som pricket över i:et blev det en midsommardags lunch på äspets rökeri i Åhus innan jag och Robin åkte vidare till Huskvarna.
 
 
Soliga kramar