Gråa November

Sist jag skrev hade den första snön precis kommit till Huskvarna och Nässjö, men den försvann  snabbt igen. Men det kommer förhoppningsvis snart ett "vintrigt" inlägg - ett juligt inlägg eller två kan jag iallafall lova att det kommer :D
 
November har varit en ganska lugn månad, även om den inte riktigt är slut ännu. Jag skrev i förra inlägget om mina första två tentor och häromdagen fick jag iallafall reda på att jag klarat båda :D Så om några veckor är det dags för nästa. Denna gången är det CAD 2 och Prototyptillverkning som gäller, framförallt prototyptillverkningen är kul då det är nytt för mig med att vara i verkstaden. Och i slutet av kursen har jag förhoppningsvis en någorlunda fungerande bänk. 
 
Då är tapparna klara - ett steg på vägen.
 
Så vad har jag egentligen hunnit med under månaden som gått? Jag har bakat lite, både bondkakor och chokladbollar för att värma upp inför julbaket och pepparkakshusbygget. Jag har även hunnit träffa lite kompisar på stan för att äta lite eller fika. Ett besök i bowlinghallen har det blivit och det blev även ett biobesök med Nikita från klassen - självklart stod julen på temat med filmen Last Christmas. En bra julfilm med en liten oväntad tvist ;)
 
Ett skepp kommer lastat - med vadå? Chokladbollar och...
 
Bondkakor! :D
 
En av månadernas höjdpunkt var när komikern Anders Jansson var här! Det var en riktigt rolig föreställning med många skratt - och kan ni gissa vilka som hamnade i tidningen? 
 
Jag och Robin så klart ;)
 
 
Dagen efter var det vinylmässa här i Huskvarna som vi fick besökaen liten runda. För min del ökade jag på min lilla samling med några skivor från ABBA :) Självklart ska ju ens favoritlåtar med dem vara utspridda på olika skivor ;)
 
Vi har även hunnit köpa de första julklapparna (eller kanske borde säga de flesta...). Skönt att inte behöva stressa precis innan jul - även om några återstår. Några av dem inhandlade vi när vi var på Kosta Outlet där det även var julmarknad. 
 
Snö!! (Som sen försvann...)
 
Mysigt på Kosta Outlet.
 
I helgen som gick var det Hi Tech Gala för oss studenter på JTH. Så då var det långklänning och högklackat som gällde (vilket inte fötterna var jätteglada för...). Men det var en riktigt rolig kväll med god mat och trevligt sällskap, även lite roligt att få klä upp sig för ovanlighetens skull :)
 
Ett gäng uppklädda PUMor.
 
:D
 
Jag och Robin har även varit uppe på Taberg och promenerat lite - samma plats som vi fölovade oss på. Det var kul att komma tillbaka :D
 
Så härligt grönt i skogen just nu.
 
 
Uppe vid västra toppen - samma plats där Robin friade.
 
Denna gången hade vi våra riktiga ringar <3
 
<3
 
I söndags utsatte jag fötterna för lite mer våld och pressade ner dem i skridskor :D De har en rink som är öppen för allmänheten bara några minuter bort så det fick bli en premiär tur för i år. Riktigt kul!
 
 
Jag är inte lika bra som Robin på isen - men lite kan jag åka iallafall :)
 
Redo för skott
 
Igår var det Pub Crawl när vi besökte lite olika barer inne i Jönköping. Hade varit på de flesta barer men inte alla så roligt att få reda på mer om utbudet och lite biljard är aldrig fel :D
 
Imorgon är det dags för sista lektionen för veckan, sen bär det ner till Skåne för dop på lördag - det ska bli så kul! Det ska även bli roligt att träffa familjen igen då det var några veckor sen nu.
 
Kram