PÅSK

Denna påsk blev lite annorlunda mot hur vi planerat då vi fick ställa in vår resa till Irland. Så för första gången på tre år blev det påskfirande här hemma då jag varit i Paris och Amsterdam de senaste två åren.
 
Men de dagarna vi skulle varit iväg utnyttjade vi till en massa andra roligheter. Skärtorsdagen var gick vi Hassafallsleden som ni kan läsa om i förra inlägget och på långfredagen besökte vi Robins familj och åt påskmiddag! 
 
Påskharen hade visst varit och hälsat på! :D
 
God påskmiddag hemma hos Robins familj.
 
På lördagen åkte vi till Åhus där vi hade en liten påskmiddag på kvällen. Men sedan blev det mer påskfirande i Rigeleje på söndagen. Vädret var verkligen på vår sida, det var en riktigt härlig dag. Vi passade på att grilla i det fina vädret och sen blev det dessutom lek på lekplatsen med syskonbarnen och minigolf. Vi gick även ner till stranden och där kunde vi sitta och bara njuta av värmen.
 
Mysigt att sitta och läsa lite för syskonbarnen <3
 
Fullt hålligång på lekplatsen!
 
Fick med de flesta på samma bild iallfall :) 
 
Isac och bus-Rrrobin (som Isac kallar honom)
 
Lek på stranden.
 
Detta ser dock lite kallt ut...
 
Förutom att fira påsk firade vi även pappa som fyllde år! Så det var perfekt att kunna fira både och.
 
Pappa fick bland annat lite nya kläder i present :) 
 
På eftermiddagen åkte vi hem igen men roligt att kunna träffa de flesta, även om det nu var länge sedan man träffade mormor som ju inte kunde vara med och fira påsken. Men det är bara att vänta och hoppas att allting ska lugna ner sig.
 
Men snart är det dags att plocka fram grillen och fira valborg!
 
Kramar