En helg i solen

Denna helgen har Sverige verkligen visat sig från sin bästa sida och vi passade på att vara ute och njuta så mycket som möjligt!
 
När Robin slutade jobba i fredags packade vi picknickväskan och for iväg mot Gränna och Tegnértornet. Om ni brukar läsa bloggen så låter det namnet säkert bekant, detta då jag, Robin, mamma och pappa var där i höstas! Men nu var det även dags för ett vårbesök.
  
Lite is dröjer sig kvar.
 
Picknick!
 
Min fina fästman <3
 
Reflektioner i vattnet.
 
Här är vi :D
 
Vädret kunde verkligen inte varit bättre och vi njöt av den backiga promenaden dit, och ännu mer njöt jag av fikan när vi var framme. Men självklart kunde vi inte gå tillbaka utan att först gå upp i tornet. Den utsikten var verkligen minst lika magisk denna gång som förra gången. Då det var klart väder kunde vi se de fyra närliggande landskapen Småland, Östergötland, Västergötland och Närke.
 
<3
 
Såå fint!!
 
<3 <3 <3
 
Härlig utsikt!
  
När vi tagit oss ner för alla trappstegen promenerade vi tillbaka till bilen. På vägen hem gjorde vi ett extrastopp vid Vätterns strandkant. Helt spegelblank var sjön!
 
Fina reflektioner även i sjön. 
 
Helt spegelblankt!
 
Så lugnt och skönt.
 
En liten vitsippa har hittat fram. 
 
Hemma igen åt vi räkor och Jacob kom förbi så vi passade på att spela lite Ska vi slå vad.
 
Lördagen var ganska så lugn. Vi gjorde lite ärenden (köpte jord till de där blommorna jag snart vill plantera på balkongen) och Robins föräldrar kom förbi och hade fika med sig. Hade de kommit lite senare kunde de fått nybakat, då jag fyllde på frysen med hallongrottor och hästskor. Så nu är jag redo för picknicksäsongen på riktigt!
 
Sa någon kakor?
 
Hästskor brukade farmor baka när jag var liten så roligt att baka det igen. 
 
I söndags mötte vi upp Oscar, Josefin och deras son vid Dumme Mosse, även det en plats som kanske låter bekant ;) Där tog vi en härlig promenad och grillade massa korv. Så härligt när man kan vara ute i skogen!
  
Elden är ju spännande - men varm.
 
Tänt var det här!
 
Dags för lite korv.
 
På språng.
 
En liten bäck.
 
Fikan tog vi hemma hos oss och knappt hann de åka innan Filip kom förbi. Så vi lyxade till det med att beställa goda hamburgare från Brooklyn Burger till middag, sen hade plötsligt den helgen gått! Men mycket roligt hann vi med! :D
 
Kramar